5% - HŰSÉGPONT - 3 hónapig, ha... + Online Pénztárca + TÖBB, OLCSÓBB. Gyors, DISZKRÉT SZÁLLÍTÁS 990 Ft-tól. INGYENES: 20.000 Ft-tól

Tel.: 06 20 540 3749     hétfőtől csütörtökig 10-16 óráig

vitalimax.hu --- potenciakiraly.hu --- vitalimen.hu

vitaliman.hu  R E G I S Z T R Á C I Ó

 

 

BLOGOK-HÍREK-GYIK

FERULANT: a spermanövelő

2021.05.22 16:59
FERULANT: a spermanövelő

A gyermekvállalás egy rendkívül nagy döntés, de sajnos olykor előfordulhat, hogy bizonyos egészségügyi problémák miatt ez akadályba ütközhet. Ezek közül a problémák közül az egyik leggyakoribb eset, hogy a párok férfi tagjának a spermaszáma nem megfelelő mennyiségű a megtermékenyítéséhez. A Ferulant spermanövelő készítmény erre kínál tökéletes megoldást. Ebben a cikkben bemutatjuk ezt a készítményt.

Mi is az a Ferulant spermanövelő?

A Ferulant, férfiaknak kifejlesztett, megtermékenyítő képesség támogatására szolgáló gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. Nem szervi eredetű megtermékenyítési nehézségek esetén segítséget nyújt a:

  • spermiumok számának növelésében,
  • spermiumok biológiai aktivitásának növekedésében,
  • spermiumok mozgékonyságának fokozásában.

Mikor ajánlott a spermanövelő használata?

A Ferulant spermanövelő szedése a fentiek miatt javasolt minden babavállalásra készülő férfi számára, hiszen így természetes úton növelhetik az esetleges alacsonyabb spermaszámot, vagy a meglévő spermiumok aktivitását.

Ferulant spermanövelő hatása

A Ferulant alkalmazása klinikai vizsgálatok során:

  • 51%-al növelte a spermiumok számát,
  • 37%-al fokozta mozgékonyságukat.

Fogamzást elősegítő hatását a Stanford University Medical School kutatói is gazolták, meddő párok esetében, ahol a nem genetikai és szervi elváltozási okokból meddő férfiak esetében sikerrel alkalmazták a készítményt. A megfelelő hatás eléréséhez azonban a spermanövelő készítmény alkalmazása mellett, fontos hogy életvitelbeli változások is járjanak, mint a dohányzás, alkohol fogyasztás elhagyása.

Ferulant összetevői

A Ferulant legfontosabb összetevője az angyalgyökér kivonat, ami a tradicionális távol-keleti gyógyászat több évszázada alkalmazott életenergiát és hormonrendszert harmonizáló növénye. A Ferulant további komponensei az L-karnitin, az antioxidánsok, a vitaminok és a nyomelemek, melyek kombinált hatásukkal elősegíthetik a reproduktív szervek vérkeringését, egészségét.

Spermanövelő alkalmazása

Mielőtt elkezdené Ferulant gyógyhatású készítményt alkalmazni érdemes tájékozódni az alkalmazási módról. Az optimális hatás érdekében ugyanis elengedhetetlen a készítmény körültekintő, előírásszerű alkalmazása.

Szedését illetően az ideális adagolási javaslat naponta 3x1 kapszula, 3 hónapig, majd egy szünetet tartva a kúra újból megismételhető.

A Ferulant egy férfi megtermékenyítő képesség támogatására szolgáló készítmény. Azonban a siker érdekében a kúra alatt javasolt a megfelelő életmód és táplálkozás betartása, mivel ez jelentős hatással van megtermékenyítő képességre. Emiatt a drog és alkohol fogyasztása, valamint a dohányzás mellőzése mindenképp javasolt.

Emellett érdemes szem előtt tartani, hogy a készítményben megtalálható angyalgyökér komponens fokozhatja a fény iránti érzékenységet, különösen a világos bőrű személyeknél. A fényre érzékeny személyek kerüljék a hosszas tartózkodást napon és a szolárium használatát. A készítmény hatóanyagaival illetve segédanyagaival szembeni túlérzékenység esetén a készítményt nem szabad alkalmazni.

A készítmény szedése mindenképp kerülendő:

  • vérzési rendellenességben szenvedőknél
  • véralvadásgátlót fogyasztása mellett
  • hormon tartalmú készítmények szedése mellett.

Összegezve

A Ferulant spermanövelő tehát sikeresen alkalmazható abban az esetben, ha gyermekvállaláson gondolkodunk és szeretnénk spermaszámunkat és a spermiumok egészségét növelni, hogy így növelhessük a fogantatás esélyét.