Online Pénztárca + TÖBB, OLCSÓBB + 1-2-3% - HŰSÉGPONT - 90 napig. SZÁLLÍTÁS akár már 990 Ft-tól, INGYENES 20.000 Ft-tól

Tel.: 06 20 540 3749     hétfőtől csütörtökig 10-16 óráig

vitalimax.hu --- potenciakiraly.hu --- vitalimen.hu

vitaliman.hu  R E G I S Z T R Á C I Ó

 

 

SZÁLLÍTÁS-FIZETÉS

man

VitaliMax-VitaliMan Kft. - vitalimax.hu - vitalimen.hu - potenciakiraly.hu

.

Frissítve: 2024-01-18

S Z Á L L Í T Á S I   D Í J A K

szállítás.

1 mnapos száll 2010 óta 2013 óta 2018 óta ÜGYFÉLSZOLG. hétfő-csütörtök 10-16 óráig
MPL 95% vitalimax.hu vitalimen.hu potenciakiraly.hu   06 20 540 3749  
GLS 99% ÁTVÉTELI PONT– Meddig veheti át az átvételi ponton? IRODAI ÁTVÉTEL HÁZHOZ – Mikor viszi a Futár?
NORMÁL ÁR MPL automaa GLS automata MPL Pont, Posta GLS Pont hétfő-csütörtök MPL – Futár GLS – Futár
AKCIÓS ÁR 2 munkanapig 7 napig 5 munakanapig 5 munkanapig 12-16 óra között 1-2 munkanap 1 munkanap
0 9 999 1 090 Ft 1 090 Ft 1 250 Ft 1 250 Ft IDŐPONT 1 350 Ft 1 650 Ft
10 000 19 999 990 Ft 990 Ft 1 190 Ft 1 190 Ft EGYEZTETÉSSEL 1 290 Ft 1 590 Ft
20 000   INGYENES INGYENES INGYENES INGYENES INGYENES INGYENES INGYENES
UTÁNVÉT 200 Ft 300 Ft 200 Ft 300 Ft   200 Ft 300 Ft
FIZETÉSE X X KÉSZPÉNZ KÉSZPÉNZ X KÉSZPÉNZ KÉSZPÉNZ
KÁRTYA/KP BANKKÁRTYA BANKKÁRTYA BANKKÁRTYA X BANKKÁRTYA BANKKÁRTYA X
2024-01-18 CSOMAGFELADÁS: hétfő, kedd, szerda, csütörtök: 14 órakor GYORS, DISZKRÉT SZÁLLÍTÁS
CSOMAGSZÁM ismeretében, ami az MPL és GLS emailjében is benne van (ami lehet SPAM vagy PROMÓCIÓK mappában is)
NYOMKÖVETÉS az MPL vagy a GLS weboldalán, vagy TELEFONON is érdeklődhet a csomagjáról:
GLS: munkanapokon 7-20 óráig: 29/886-700 vagy 20/890-0660
MPL:  1/333-7777 (munkanapokon 8-17 óráig, csütörtökön 20 óráig)

.

Az AKCIÓVAL és KUPON kedvezményekkel csökkentett ár alapján számolja a rendszer a szállítási értékhatárokat és a szállítási költséget. Utólagos Hűségpont kedvezmény nem számít bele. Csak BELFÖLDRE szállítunk

.

 

S Z Á M L Á Z Á S

 

ELEKTRONIKUS SZÁMLÁT állítunk ki, melyet emailben küldünk el Önnek. A csomag nem tartalmaz számlát.

F I Z E T É S I   M Ó D O K

kp       terminal

1. UTÁNVÉT: A nevében is benne van, utólagos fizetés az ÁRU ÁTVÉTELEKOR fizethet a Futárnak vagy az átvételi ponton. MPL csomagautomata és GLS csomagautomata és IRODAI ÁTVÉTEL esetén

csak bankkártyával tud fizetni (készpénzzel nem)

GLS csomagpont és GLS házhoz szállítás esetén

- csak készpénzzel tud fizetni (bankkártyával nem)

Minden más esetben

- készpénzzel és bankkártyával is tud fizetni

 

AZ ELEKTRONIKUS SZÁMLÁT emailben kapja meg  (a csomagban nem lesz számla) az áru feladása napján, így az áru átvételekor már tudni fogja mennyit kell fizetnie.

UTÁNVÉT KEZELÉSI DÍJ: MPL 200 Ft, GLS: 300 Ft. Csak azoknak a vásárlóknak számítjuk fel ezt a díjat, akik ezt a szolgáltatást igénybe veszik (a bankkártyával fizetőknek és az előre utalóknak nem), hisz a Futár cég is csak azoknaknál a csomagoknál számláz ilyen díjat, akik utólagosan fizettek és az utánvét díját utalniuk kell nekünk, aminek nyílván van költsége.

bankkártya

2. CIB ONLINE: Átirányítjuk a CIB BANK oldalára, a fizetés ott történik meg maximális titkos adatkezelés mellett. Az esetleges nehézségekhez a webáruháznak semmi köze nincsen. Ha a fizetés sikertelen és Ön regisztrált vásárló nálunk, akkor a fizetést újra kezdeményezheti a fiókjába belépve és újra átirányítjuk a CIB bank oldalára, ahol a kártya adatait újra megadhatja. A​ bankkártyás fizetés során nem kell megadni a vásárló nevét, csak a kártyaadatokat (kártyaszám, lejárat, CVC). Ha sikertelenség miatt más fizetési módot válaszatana, akkor nem kell újból leadnia a rendelést, elég ha jelzi ezt nekünk emailben, vagy telefonon. SIKERTELEN FIZETÉS ESETÉN, ha regisztrált vásárló, akkor a FIÓKJÁBA BELÉPVE ÚJRA INDíTHATJA A FIZETÉST, vagy VÁLTOZTATHAT FIZETÉSI MÓDOT.

 

BANKKÁRTYÁVAL online Neten a bankkártya számának megadásával fizethet a CIB BANK oldalán. A bankkártya adatok nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), MasterCard, Internet Kártyák. Csak akkor válassza ezt a fizetési módot, HA MINDEN MEGRENDELT TERMÉK VAN KÉSZLETEN (* jelzi a megrendelésben, ha nincs). Az áru feladása azonnal megtörténik. 

Ha az áru átvételekor szeretne bankkártyával fizetni, akkor ne ezt a fizetési módot, hanem az UTÁNVÉT fizetést válassza!

 

 

utalás
3. ElŐRE UTALÁS: ahogyan a  nevében is benne van ELŐRE, az áru feladása előtt kell elutalnia a SAJÁT BANKJÁBÓL a megrendelés végösszegét.

 

CIB BANK bankszámlára a bankfiókban befizetve, vagy az alábbi számlára kerekítés nélkül, forintra pontosan utalva:

VitaliMax-VitaliMan Kft.

10700457-71459961-51100005

Megjegyzés rovatba: a megrendelés száma, vagy a webshop neve

Ha az utalás megtörtént, KÉRJÜK JELEZZE telefonon vagy emailben vagy SMS-ben!

CSAK AKKOR válassza ezt a fizetési módot, HA A MEGRENDELÉSKOR RÖGTÖN elutalja a megrendelés végösszegét. Az áru feladása csak a pénz beérkezése után történik meg.

 

terminal

4. BANKKÁRTYA - FIZETÉS AZ IRODÁBAN: IRODAI SZEMÉLYES ÁTVÉTEL (vagy vásárlás) esetén lehetséges a POS terminálon történő bankkártyás fizetés. Készpénzes fizetésre nincs lehetőség!

 

.

.

S Z Á L L Í T Á S I   M Ó D O K

.

2 Futárszolgálattal dolgozunk együtt. Csomagjáról információt a Futárszolgálat weboldalán a nyomkövetésben, vagy a Futárszolgálat telefonos ügyfélszolgálatán tud kérni:

GLS: munkanapokon 7-20 óráig: 29/886-700 vagy 20/890-0660

MPL:  1/333-7777 (munkanapokon 8-17 óráig, csütörtökön 20 óráig)

.

.

 terkep       dolmany 

1. IRODÁBAN SZEMÉLYES ÁTVÉTEL, délután: H,K,SZ,CS 12-16 óráig - időpont egyeztetéssel  

Cím: DOLMÁNY IRODAHÁZ - 1131 Budapest, Dolmány 5-7. I/7. VitaliMax-VitaliMan Kft.

Ha egyeztetett előre időpontot (20/540-3749), akkor a terméket hétfő, kedd, szerda, csütörtök 12-16 óra között átveheti.NYITVATARTÁS, nincs állandó ott tartózkodás, csak ha vevőt várunk.

Webáruházon keresztül (email cím megadásával) lehet vásárolni a helyszínen is, de csak bankkártyával lehet fizetni!

Ha a megrendelést követő héten sem veszi át megrendelését, akkor töröljük azt.

Megközelíthető a 14-es villamossal a Lehel tértől. Aldinál a Rokolya utcánál kell leszállni. 

mpl

2. MPL - HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - kézbesítés: 1-2 munkanap  

14 óráig leadott rendelések kerülnek aznap (hétfő, kedd, szerda, csütörtök) feladásra. Az MPL (Magyar Posta Logisztika) Futár fogja Önnek 95%-ban a következő munkanapon 8-17 óra között házhoz szállítani. Kérjük legyen ELÉRHETŐ TELEFONON, mert a futár hívni fogja. Azt a címet (pl. munkahely) érdemes megadni, ahol 8-17 óra között tartózkodik. Ha mégsem találja meg Önt a kézbesítő, akkor elérhetőségét otthagyja Önnek és másnap újra kézbesíti a csomagot. Ha az is sikertelen, akkor a postán még 5 munkanapig átveheti. Amennyiben küldeménye felől érdeklődik, kérjük használja a https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes oldalt.

mpl p

3. MPL - POSTÁN és POSTAPONTON átvehető: 5 munkanapig  

CSOMAGPONTOK: POSTÁK és POSTA PONTOK (MOL kutak és COOP üzletek)

14 óráig leadott rendelések kerülnek aznap (hétfő, kedd, szerda, csütörtök) feladásra. 95%-ban a következő munkanapon megérkezik a csomagpontra. A megrendelés leadásakor csak ki kell választania a lenyíló ablakokból az irányítószám segítségével az Önhöz legközelebb eső Postát, MOL kutat vagy Coop ABC-t. A MOL kutak általában 0-24-ig tartanak nyitva. A küldemény megérkezésekor a Posta nem visz lakcímre értesítőt, azt e-mailben és SMS-ben kapja meg. 5 munkanapig veheti át csomagját. Amennyiben küldeménye felől érdeklődik, kérjük használja a https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes oldalt.

 

csaut

4. MPL – CSOMAGAUTOMATÁBAN átvehető: 2 munkanapig (fizetés: bankkártyával)        

14 óráig leadott rendelések kerülnek aznap (hétfő, kedd, szerda, csütörtök) feladásra. 95%-ban a következő munkanapon megérkezik a csomagautomatába.Új, korszerű és diszkrét szolgáltatás, 0-24 óráig, sorban állás nélkül. Csak a telefonszámát és az arra SMS-ben MPL által küldött kódot kell beírnia és máris kinyílik a kis ajtó, ami mögött ott van az Ön csomagja. Ha a csomag utánvétes, itt készpénzzel nem tud fizetni, csak bankkártyával. Amennyiben 2 munkanapon belül nem veszi át, vagy a csomagautomata megtelik, vagy meghibásodik, ilyenkor az automatához tartozó  Postára kézbesítik a küldeményt, ahol még 5 munkanapig vehető át. Amennyiben küldeménye felől érdeklődik, kérjük használja a https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes oldalt.

 

 

 

GLS

5. GLS - CSOMAGAUTOMATÁBAN átvehető: 7 napig (fizetés bankkártyával)        

14 óráig leadott rendelések kerülnek aznap (hétfő, kedd, szerda, csütörtök) feladásra. 99%-ban a szállítás 1 munkanapos. Csomagautomata esetén ha a csomag utánvétes, itt készpénzzel nem tud fizetni, csak bankkártyával. SMS-ben és emailben is kap értesítést ha a GLS automatába  megérkezett a diszkrét csomag. 7 napig vehető át. 

cspont

6. GLS - CSOMAGPONTON átvehető: 5 munkanapig (fizetés készpénzben)

14 óráig leadott rendelések kerülnek aznap (hétfő, kedd, szerda, csütörtök) feladásra.  99%-ban a szállítás 1 munkanapos. Ha a csomag utánvétes, csak készpénzzel tud fizetni! SMS-ben és emailben is kap értesítést ha a GLS Pontra megérkezett a diszkrét csomag. 5 munkanapig vehető át. 

GLS

7. GLS - HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS - kézbesítés: 1 munkanap (fizetés készpénzben)

14 óráig leadott rendelések kerülnek aznap (hétfő, kedd, szerda, csütörtök) feladásra. 99%-ban a szállítás 1 munkanapos. SMS-ben és emailben is kap az GLS-től értesítést az utánvét összegéről és a kézbesítés várható idejéről. Futár telefonszámát is megkapja, vele egyeztethet, ha nem jó a megadott 3 órás intervallum. Kérjük legyen ELÉRHETŐ TELEFONON, mert a futár hívni fogja. A kézbesítést az 1. a 3. és az 5. munkanapon kísérlik meg. Utánvét fizetése csak készpénzzel lehetséges.

 

.

.

Ami MINDEN SZÁLLÍTÁSI MÓDNÁL azonos:

- Nem kell a megrendeléshez MEGJEGYZÉS rovatba beírnia, hogy diszkrét legyen a csomagolás! A csomagolás minden esetben a csomag tartalmától függetlenül DISZKRÉT: jelöletlen légbuborékos boríték. A megjegyzéshez beírt megjegyzéseket a FUTÁR kapja meg! És azt sem kell beírni, hogy SMS értesítést kér, mert azt az automata küldi mindenkinek, ha kéri, ha nem. Az átadó nem tudja mi van a csomagban és az e-számla is emailben van elküldve. 

- Ha a rendelt áru van készleten (szinte minden van), akkor a munkanapokon 14 óráig leadott rendeléseket még aznap feladjuk. Ha nincs készleten, akkor azt 3 munkanapon belül beszerezzük.

- Ha az előre utalást választotta fizetési módként, akkor a pénz beérkezése után adjuk fel csomagját. 

 

- A csomag feladásáról mi is és a futárszolgálat is értesíti Önt emailben. Ebben szerepel a csomag száma is. Nézze meg a SPAM vagy a PROMÓCIÓK mappát is, mert az értesítés kerülhet oda is!

- CSOMAGFELADÁSI NAPOK: hétfő, kedd, szerda, csütörtök. Pénteken, szombaton és vasárnap nincs csomag feladás.

- 1 munkanapos a kézbesítés (amiből egy Karácsonyi vagy Húsvéti időszakban akár 3 munakanap is. Ezt az MPL 95%-ban, a GLS 99%-ban garantálja. Ha 2 munkanapon belül sem kapja meg a csomagot, a csomagszámra kattintva a Futárszolgálatok weboldalán nyomonkövetheti vagy telefonos elérhetőségein érdeklődhet.  

- A megrendelés egyben átvételi kötelezettséget is jelent. Bármilyen akadály jön közbe a csomag átvételi vagy kézbesítési ideje az Ön kérésére meghosszabbítható, semmiképpen sem a visszaküldés a megoldás.

- ÁT NEM VETT ÁRU ESETÉN a KEDVEZMÉNY RENDSZERBŐL LETILTJUK (nem kap hűségpontot) és fenntartjuk a jogot, hogy a későbbiekben AZ ÖN RENDELÉSÉT NEM TELJESÍTJÜK, vagy megtiltjuk belépését webáruházunkba, vagy blokkoljuk telefonszámát. 

 

- ELÁLLÁSI JOG nem azonos azzal, hogy nem veszem át a csomagot. Ez minden vásárlót megillet minden webáruházban. Miután átvette a terméket, indoklás nélkül az átvételétől számított 14 munkanapon belül a hiánytalan árut  visszaküldheti és a számla ellenértékét visszatérítjük.

- A szállítási díjak tartalmazzák az ÁFA-t, bruttó összegek, országosan egységesek és tartalmazzák a csomagoló anyag (buborékos boríték, ami 50-100 Ft) árát is.

 

- Kérjük, hogy megrendelését akkor adja le (ne előtte egy héttel pl.), amikor azt át is tudja venni 1 vagy 2 munkanapon belül. 

 

 

 

MIKOR NINCS CSOMAGFELADÁS?

Pénteken, szombaton, vasárnap. SZABADSÁG esetén. 

Hétvégén olyankor sincs nálunk munkanap, ha esetleg valamilyen ünnep ledolgozása lenne.

ÉV VÉGI LEÁLLÁSKOR

Ez MINDEN ÉVBEN december közepétől január elejéig tart, ekkor telefonon sem vagyunk elérhetőek. A pontos dátumot hírlevélben és a weboldalon is már november 1-től közüljük. Nov. 1-től kezdődik az óriási leárazás, készletkisöprés is, hatalmas AKCIÓKKAL (Karácsonyi vásár, vagy Black Friday)

man