5% - HŰSÉGPONT - 3 hónapig, ha... + Online Pénztárca + TÖBB, OLCSÓBB. Gyors, DISZKRÉT SZÁLLÍTÁS 990 Ft-tól. INGYENES: 20.000 Ft-tól

Tel.: 06 20 540 3749     hétfőtől csütörtökig 10-16 óráig

vitalimax.hu --- potenciakiraly.hu --- vitalimen.hu

vitaliman.hu  R E G I S Z T R Á C I Ó

 

 

TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNYEK

ONLINE PÉNZTÁRCA

2021.02.17 17:03
ONLINE PÉNZTÁRCA

500 Ft KEDVEZMÉNY minden elköltött 10.000 Ft után

 

MAN

VitaliMax-VitaliMan Kft. - vitalimax.hu - vitalimen.hu - potenciakiraly.hu 

Árukereső MEGBÍZHATÓ BOLT minősítés: 2018-2019-2020

Érdemes elmentenie telefonszámunkat (06 20 540 3749 hétfő-csütörtök 10-16 óra)

és weboldalunkat: https://vitalimen.hu/

2023, október 9.

.

vitalimen.hu webáruházunkban bevezettük az

onlinePénztárcával történő fizetést.

ONLINE PÉNZTÁRCA

.

onlinepenztarca    

.

Mi is az az OnlinePénztárca? Egy webáruházakon túlmutató kedvezményrendszer. Minden webáruház (legyen az bármilyen profilú) aki Online Pénztárca elfogadó hely, vásárlóinak minden 10.000 Ft vásárlás után 500 Ft kedvezményt biztosít.

.

- Kupon kedvezményként működik, meg kell megadnod az email címedet  amivel az onlinepenztarca.hu oldalon regisztráltál, és a FIZETEK gombra kattintani. Minden 10.000 Ft fizetendő összeg után 500 Ft-ot von le a rendszer.

A kedvezményekkel (%-os, vagy Ft, pl. kupon vagy hűségpont) csökkentett értéknek kell elérnie az Online Pénztárca értékhatárait. 

.

.

Nincs még OnlinePénztárcád?

- Az első vásárlás után (amikor kiíródik a megrendelés száma) ott van lehetőség rákattintani az Online pénztárca regisztrációra és az ott feltüntetett összeg (ami minden nap más) jóváíródik a számládon, ha tőlünk a vásárlás befejezése után mész át regisztrálni az onlinepenztarca.hu oldalra. Ezen az oldalon az egész rendszerről egy részletesebb leírást és rövid ismertető videó is látható.

.

- Első vásárlásnál még nem tudod igénybe venni a kedvezményt, de a következő vásárlástól már igen, ha regisztráltál online pénztárca fiókot. 

.

- Vásárolj és feltöltjük Online pénztárca egyenlegedet.

.

.

Van már Online pénztárcád?

- Akkor annak egyenlegét érdemes nálunk felhasználni, mert a Online pénztárca kedvezményen túl

TÖRZSVÁSÁRLÓI HŰSÉGPONT és MENNYISÉGI KEDVEZMÉNYT is biztosítunk.

.

- OnlinePénztárcádban lévő összeget nálunk is használhatod vásárlásaid során, a kosárba rakást követően a pénztár folyamatban. 

.

VÁSÁRLÁSAIDNÁL 10.000 Ft-onként

500 Ft-ot tudsz az OnlinePénztárcádból fizetni.

.

Pl. vásárolsz nálunk 12.000 Ft-ért és van Online pénztárcád, akkor a végösszegből 500 Ft-ot kifizethetsz az Online pénztárca egyenlegedből.

Online pénztárca egyenleged soha nem fog elfogyni, mert minden vásárlásnál újra feltöltődik. Míg mondjuk egy 30 ezres vásárlással elköltesz belőle 1.500 Ft-ot, addig a legkevesebb összeg is amivel feltöltődik egy vásárláskor 2.500 Ft. Így az egyenleged nagy valószínűséggel mindig pozitív marad..  

.

korrekt

vitalimen.hu webáruházunk tagja lett a

Korrekt Magyar Webáruházak közösségének.