5% - HŰSÉGPONT - 3 hónapig, ha... + Online Pénztárca + TÖBB, OLCSÓBB. Gyors, DISZKRÉT SZÁLLÍTÁS 990 Ft-tól. INGYENES: 20.000 Ft-tól

Tel.: 06 20 540 3749     hétfőtől csütörtökig 10-16 óráig

vitalimax.hu --- potenciakiraly.hu --- vitalimen.hu

vitaliman.hu  R E G I S Z T R Á C I Ó

 

 

Netamin Probio10 kapszula - 30 db
Netamin Probio10 kapszula - 30 db
3 290 Ft

Netamin Probio10 kapszula - 30 db

10-féle hasznos baktériumfaj különböző hatásait egyesíti, ezért rendkívül sokoldalúan képes támogatni az egészséget.


TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNYEK

HŰSÉGPONT

A K C I Ó       TÖBB, OLCSÓBB

hűségpont

Árukereső.hu

C S O M A G F E L A D Á S:

hétfő, kedd, szerda, csütörtök - 14 óra

Minőségét megőrzi
2025-02-24
R A K T Á R O N
3 290 Ft
Egységár: 110 Ft/db
REGISZTRÁLT VEVŐKNEK --- 90 napig - HŰSÉGPONT: 165 Ft
RÉSZLETES LEÍRÁS

Netamin Probio10 kapszula

30 db

 

 • 10-féle probiotikus baktériumfaj egy kapszulában!

 • Válogatott Lactobacillusok és Bifidobacteriumok

 • Komplex védelem a bélflóra és az immunrendszer számára

 • Kiváló ár-érték arány: 10 összetevő, 1 havi adag, hihetetlenül kedvező áron!

 

A Netamin Probio10 kapszula egy komplex étrend-kiegészítő készítmény, amely az emberi szervezet számára jótékony baktériumokat tartalmaz. Mivel összesen 10-féle hasznos baktériumfaj különböző hatásait egyesíti, ezért rendkívül sokoldalúan képes támogatni az egészséget.

 

Barátságos baktériumok

 

A „baktérium” szó hallatán sokaknak elsőre a betegségek jutnak eszébe, pedig nagyon sok hasznos baktérium is létezik, melyek jelenléte szervezetünk egészséges működéséhez elengedhetetlen.

 

Az emberi szervezet számára hasznos, élő mikroorganizmusokat, melyek velünk együtt élnek, probiotikus baktériumoknak nevezzük. A probiotikus szó görög eredetű, jelentése: az életért, az élet számára.

 

Gyomor- és bélrendszerünkben több mint 100 000 milliárd baktérium él, amelyek körülbelül 30 nemzetség mintegy 400-500 fajához tartoznak és nagyon komplex ökológiai rendszert alkotnak. Igen fontos szerepet játszanak az emésztőrendszer megfelelő működésében, de számos egyéb módon is támogatják az optimális egészségi állapot fenntartását.

 

Tudtad-e például, hogy az immunrendszer 70-80 százaléka a belekben található? Ezért a bélflóra bakteriális egyensúlya fontos szerepet játszik immunrendszerünk kielégítő működésében.

 

Netamin Probio10: 10-féle jótékony baktériumfaj komplex keveréke

 

A „barátságos baktériumok” sokoldalúan szolgálják egészségünket. Casey Adams Ph.D. a probiotikumok szerepéről írt könyvében (Probiotics – Protection Against Infection) több mint 100 jótékony hatást részletez.

 

A leggyakoribb és egyben legtöbbet tanulmányozott baktériumfajok a Lactobacillus és a Bifidobacterium nemzetségekbe tartoznak, a tudományos szakirodalom ezeket tartja a legfontosabb probiotikus organizmusoknak.

A Netamin Probio10-be ebből a két nemzetségből válogattunk össze 10 különböző jótékony baktériumfajt, a széleskörű és komplex egészségvédelem érdekében:

 • Lactobacillus Acidophilus

 • Lactobacillus Lactis

 • Bifidobacterium Breve

 • Bifidobacterium Longum

 • Lactobacillus Casei

 • Lactobacillus Rhamnous

 • Bifidobacterium Bifidum

 • Lactobacillus Plantarum

 • Lactobacillus Bulgaricus

 • Lactobacillus Salvarius

 

Miért jobb, ha többféle baktériumot tartalmazó készítményt használunk?

 

Habár nagyon sok készítmény csak egy baktériumtípust tartalmaz, tudományos kutatások szerint a széles spektrumú, vagyis többféle különböző hasznos baktériumot tartalmazó készítmények hatékonyabban és sokoldalúbban támogatják az emberi egészséget.

Hivatkozások:

(Chapman CM, Gibson GR, Rowland I. In vitro evaluation of single- and multi-strain probiotics: Inter-species inhibition between probiotic strains, and inhibition of pathogens. Anaerobe. 2012 Aug;18(4):405-13.

Chapman CM, Gibson GR, Rowland I. Health benefits of probiotics: are mixtures more effective than single strains? Eur J Nutr. 2011 Feb;50(1):1-17.

Timmerman HM, Koning CJ, Mulder L, et al. Monostrain, multistrain and multispecies probiotics--A comparison of functionality and efficacy. Int J Food Microbiol. 2004 Nov 15;96(3):219-33.)

 

 

Egyéb információk a Netamin Probio10 kapszuláról:

 

OGYÉI szám: 20871/2018.

 

Hatóanyag táblázat:

Hatóanyag

A napi adag tartalmaz (1 kapszula)

*NRV%

Lactobacillus Acidophilus

0,25 milliárd CFU

-

Lactobacillus Lactis

0,125 milliárd CFU

-

Bifidobacterium Breve

0,125 milliárd CFU

-

Bifidobacterium Longum

0,125 milliárd CFU

-

Lactobacillus Casei

0,125 milliárd CFU

-

Lactobacillus Rhamnous

0,11 milliárd CFU

-

Bifidobacterium Bifidum

0,095 milliárd CFU

-

Lactobacillus Plantarum

0,075 milliárd CFU

-

Lactobacillus Bulgaricus

62,5 millió CFU

-

Lactobacillus Salvarius

62,5 millió CFU

-

 

 

Összetevők:

 

Térfogatnövelő (mikrokristályos cellulóz), zselatin kapszulahéj, csomósodásgátló (magnézium-sztearát), Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Lactis, Bifidobacterium Breve, Bifidobacterium Longum, Lactobacillus Casei, Lactobacillus Rhamnous, Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Plantarum, Lactobacillus Bulgaricus, Lactobacillus Salvarius.

 

Figyelmeztetés: a termék dióféléket, tejet, kagyló- és rákféléket, halat és szóját is feldolgozó gyárban készült!

 

Adagolás: napi 1 kapszula szedése javasolt bő folyadék fogyasztással


több olcsóbb

.         

EGÉSZSÉGÜGYI FIGYELMEZTETÉS!  

Viszonteladóként kizárólag az OGYÉI-hez bejelentett étrend-kigészítőket árusítunk, melyek aktuális OGYÉI száma IDE kattintva ellenőrizhető. Az alkalmi potencianövelőkön belül csak a LEGKEDVELTEBBEKET kínáljuk, a LEGTÖBB KEDVEZMÉNNYEL.

Az étrend-kiegészítőknek klinikai vizsgálatokkal IGAZOLT HATÁSUK NINCS, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük. A termékleírásban szereplő hatás csupán feltételezés és nem kijelentés. Ezekért az információkért cégünk semmilyen felelősséget nem vállal. A forgalmazott étrend-kiegészítők, potencianövelők hatása egyénenként (a probléma súlyosságától, fizikai és mentális állapottól függően is) eltérő lehet. Mivel a hatásosságra nincs semmilyen garancia, ezért PÉNZVISSZATÉRÍTÉSI GARANCIÁT SEM VÁLLALUNK!

Az ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK NEM GYÓGYSZEREK, nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet, az egészséges életmódot, a kezelőorvost, és a megfelelő kezelést! A termékek használata előtt olvassa el a felhasználói útmutatót, melyben találhatók egészségügyi figyelmeztetések is, és ha Ön érintett az adott egészségügyi problémában, mindenképpen kérje ki orvosa tanácsát.  A vásárolt terméket MINDENKI A SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE FOGYASZTJA. Az esetlegesen felmerülő egészségügyi problémákért cégünk semmilyen felelősséget nem vállal!   TOVÁBB

Adatok
EAN KÓD
5999887317606
Minőségét megőrzi
2025-02-24
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK A TERMÉKRŐL
Értékelje elsőként Ön a terméket!
NÉZZEN MEG PÁR HASONLÓ TERMÉKET IS